Fredag Fre 26 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Idag 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Grönvit hållbarhet Utvecklingspartners

 

Lindab har under många år varit en värdefull och uppskattad samarbetspartner till Rögle BK och satte bland annat sitt namn på arenan i Ängelholm under åren 2014 – 2019.

Sedan säsongen 2019/20 är Lindab utvecklingspartner till Grönvit hållbarhet och har en tydlig ambition att tillsammans med oss göra skillnad för barn, miljö och samhälle över tid.

 

 
 

Backahill är ett familjebolag med rötterna i nordvästra Skåne. Grunden i företagets verksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter och företaget har idag verksamhet i hela Sverige samt utomlands. Man vill vara en aktiv partner i samhällsutveckling och bygga ett mer hållbart samhälle. Backahills starka samhällsengagemang syns tydligt i hur mycket man stöttar det lokala föreningslivet och man har under många år varit en stabil samarbetspartner till Rögle BK.

 

 
 

Akea strävar efter att vara en positiv kraft i samhället, dels genom utbud av varor och tjänster men även via strategin kring sponsring som man hänger upp på 5 av de 17 globala målen för hållbar utveckling där man arbetar under hashtaggen #tillsammansför17 med en stark övertygelse att ”tillsammans” ger bättre möjligheter att lyckas.

 

 

På Öresundskraft är vi medvetna om vår påverkan på miljön och samhället och tar ansvar för det. I vårt samhällsengagemang lägger vi, med mål 17 som medel, fokus på mål 11 (hållbara städer och samhällen) i kombination med mål 3 (god hälsa och välbefinnande) samt mål 5 (jämställdhet). Genom att bidra positivt till miljön och människors livskvalité och genom att skapa en arbetsplats där medarbetare är stolta och känner sig involverade, vill vi skapa en bättre värld.

 

 
 

– Vi har sponsrat Rögle i många år och det känns rätt att nu fördjupa samarbetet genom Grönvit hållbarhet. Rögle har gjort en fantastisk satsning och de aktiviteter som planeras framöver känns inspirerande och gör att vi känner oss stolta över att vi är partners. Det är helt i linje med vårt engagemang att bidra till framförallt ungdomars möjlighet till en mer aktiv fritid.

Marie Holmberg, Marknadschef, Bjäre Kraft

 

 
 

– Ängelholmshems sponsringsverksamhet fokuserar på lokala initiativ inom kultur, idrott, miljö och samhällsutveckling. Därför kändes Grönvit hållbarhet som ett mycket intressant initiativ som täcker in flera av dessa områden. Det känns väldigt inspirerande att vi ges möjlighet att samverka med Rögle och övriga utvecklingspartners kring så viktiga frågor som hållbarhet. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra stor skillnad.

Caroline Benson, Kommunikations- och sponsringsansvarig, Ängelholmshem

 

 
 

– Samarbetet mellan Bauer och Rögle BK sträcker sig långt tillbaka och i samband med den senaste förlängningen av avtalet såg vi det som en självklarhet att engagera oss i GVH. Arbetet ligger i linje med vårt synsätt och vad vi står för. Att en SHL-förening tar ett större ansvar gentemot barn och ungdomar blir allt vanligare och ett rent måste i dagens verksamheter, men att en SHL-förening som till detta adderar ett större socialt ansvar så som Rögle gör är för oss imponerande. Visionen om att få fler till arbeten samt skapa större möjligheter för barn och unga att röra på sig är beundransvärt och något vi med glädje är med och driver.

Marcus Johnsson, International Marketing Director, Bauer