Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt

Press

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Rögle BK strävar alltid efter att ha en bra och öppen relation till media.
Vi ackrediterar i första hand utsända reportrar från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Samtliga som avser bevaka en match i Catena Arena, skrivande press, radio, TV och fotografer (stillbild+rörlig) ska ackreditera sig senast 18:00 dag före match.
Ackrediteringsansökan görs till Peter Ekholm, kommunikationsansvarig:
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 73-393 87 26


Notera att...
...fotografer som avser arbeta nere i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Detta för att förbättra säkerheten och skydda mot skador.
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.
...videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.

...tänk på att Catena Arena byggs om vilket kan påverka arbetsytorna under och efter match. 
 

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Catena Arena. Vi har begränsat antal platser på medialäktaren så först till kvarn gäller.

Scoter tar kontakt med Peter Ekholm på mejl senast kl 18:00 dagen före match. 

Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.

Du som har läst igenom våra riktlinjer är varmt välkommen att skicka en ackrediteringsförfrågan till [email protected] Uppge ditt namn och uppdragsgivare för bevakningen.

Presskonferensen
Presskonferens hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i mediacentret. Därefter finns möjlighet att intervjua spelare i media centret. Representant från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till att få fram intervjupersoner.

Arenainformation och service
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.
Pressingången på Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén.

Pressrummet finns på våning 4. Observera att den gamla pressläktaren finns kvar och kommer i första hand att nyttjas för NHL-scouter.

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media med ansvarig utgivare. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Catena Arena. Kontakta gärna kommunikationsansvarig så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.

Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta kommunikationsansvarig så försöker vi lösa detta.

Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta kommunikationsansvarig.

Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Frågor om skador och annat
Vid frågor om skador och sjukdom så är det fysioterapeut Christopher Alvengrip som uttalar sig i dessa frågor. Andra idrottsrelaterade frågor så är det sportchef Chris Abbott som uttalar sig