Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Tisdag Tis 14 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Tisdag Tis 4 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 12 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar

Press

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Rögle BK strävar alltid efter att ha en bra och öppen relation till media.
Vi ackrediterar i första hand utsända reportrar från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Samtliga som avser bevaka en match i Catena Arena, skrivande press, radio, TV och fotografer (stillbild+rörlig) ska ackreditera sig senast 18:00 dag före match.
Ackrediteringsansökan görs till Peter Ekholm, kommunikationsansvarig:
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 73-393 87 26


Notera att...
...fotografer som avser arbeta nere i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Detta för att förbättra säkerheten och skydda mot skador.
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.
...videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.

...tänk på att Catena Arena byggs om vilket kan påverka arbetsytorna under och efter match. 
 

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Catena Arena. Vi har begränsat antal platser på medialäktaren så först till kvarn gäller.

Scoter tar kontakt med Peter Ekholm på mejl senast kl 18:00 dagen före match. 

Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.

Du som har läst igenom våra riktlinjer är varmt välkommen att skicka en ackrediteringsförfrågan till [email protected] Uppge ditt namn och uppdragsgivare för bevakningen.

Presskonferensen
Presskonferens hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i pressrummet. Därefter finns möjlighet att intervjua spelare i spelarfoajén utanför omklädningsrummen. Representant från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till att få fram intervjupersoner.

Arenainformation och service
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.
Pressingången på Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén.

Pressläktaren finns på våning 3, överst på sektion F.

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media med ansvarig utgivare. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Catena Arena. Kontakta gärna kommunikationsansvarig så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.

Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta kommunikationsansvarig så försöker vi lösa detta.

Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta kommunikationsansvarig.

Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Frågor om skador och annat
Vid frågor om skador och sjukdom så är det fysioterapeut Christopher Alvengrip som uttalar sig i dessa frågor. Andra idrottsrelaterade frågor så är det sportchef Chris Abbott som uttalar sig