Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Press

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Rögle BK strävar alltid efter att ha en bra och öppen relation till media.
Vi ackrediterar i första hand utsända reportrar från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Samtliga som avser bevaka en match i Catena Arena, skrivande press, radio, TV och fotografer (stillbild+rörlig) ska ackreditera sig senast 18:00 dag före match.
Ackrediteringsansökan görs till Lasse Mauritzson, kommunikationsansvarig:
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 708- 78 46 17


Notera att...
...fotografer som avser arbeta nere i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Detta för att förbättra säkerheten och skydda mot skador.
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.
...som fotograf har du möjlighet att antingen bevaka matchen från pressläktaren eller från våra fotobås vid sargkant. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och uppkoppling finns dels på pressläktaren samt i nära anslutning till fotobåsen vid sargkanten.
...videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.
 

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Catena Arena. Vi har begränsat antal platser på medialäktaren men har tillgång till några sittplatser i direkt anslutning till medialäktaren samt access till mediarum.
Ni beställer scoutbiljett genom att ackreditera till Lasse Mauritzson på mejl [email protected] senast kl 18:00 dagen före match.
Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.

Du som har läst igenom våra riktlinjer är varmt välkommen att skicka en ackrediteringsförfrågan till [email protected] Uppge ditt namn och uppdragsgivare för bevakningen.

Presskonferensen
Presskonferens hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i pressrummet. Därefter finns möjlighet att intervjua spelare i spelarfoajén utanför omklädningsrummen. Representant från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till att få fram intervjupersoner.

Arenainformation och service
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.
Pressingången på Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén.
Pressläktaren finns på våning 3, överst på sektion F.
Pressrummet är beläget en trappa upp från mediaingången och en trappa längre upp finns pressläktaren. Före och under matchen serveras kaffe och enklare fika i pressrummet till ackrediterade och det är även där som presskonferensen hålls. 

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media med ansvarig utgivare. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Catena Arena. Kontakta gärna undertecknad så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.
Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta undertecknad så försöker vi lösa detta.
Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.
Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Frågor om skador och annat
Vid frågor om skador, sjukdom eller andra idrottsrelaterade frågor så är det sportchef Chris Abbott som uttalar sig i dessa ämnen.