• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 15 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar

Minicamp i Minnesota för Röglespelare

13 juni 2018 11:30
A-lag

Samtidigt som försäsongsträningen är i full gång hemma i nordvästra Skåne har Rögle även flyttat till Nordamerika. På University of Minnesotas hypermoderna träningsanläggning har vi en minicamp med våra nordamerikanska spelare under fystränare Erik Olssons ledning.


– Vi ville samla spelarna som inte är med på vår vanliga försäsongsträning för att stämma av hur träningen går, köra några pass och umgås lite, förklarar Rögles sportchef Chris Abbott.

Chris och brorsan Cam är på plats i Minnesota den här veckan. Med på minicampen är de nordamerikanska spelarna Justin Pogge, Ben Youds, Craig Schira och nye Kodie Curran. Dessutom har Taylor Matson och Leon Bristedt anslutit ihop med fysansvarige Erik Olsson.
– Taylor och Leon har varit studenter på universitet och är lite av våra guider. Det är en fantastisk anläggning och vi är mycket nöjda med upplägget. Killarna har gjort tester i början av veckan och kör nu lite pass ihop med Erik, säger Chris och tillägger:
– Testerna har gått mycket bra, killarna har skött sig och ser hungriga ut.

University of Minnesota är ett stort universitet med drygt 50 000 studenter. Man är stolt över sin idrottsverksamhet och det satsas stora resurser.
Under veckan i Minnesota träffar man även Cal Dietz som är en av USA:s mest ansedda fystränare och som är ansvarig för träningsbiten på skolan.
– En fantastisk möjlighet för vår Erik att inspireras och ta med sig hem bra saker till vår vardag, säger Chris Abbott.
Rögles USA-camp pågår under hela veckan. På bilden ser ni från vänster Leon Bristedt, Craig Schira, Kodie Curran, Erik Olsson, Justin Pogge, Ben Youds och Taylor Matson.