• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Första hemmamålet för Wennström

5 december 2019 23:47
Efter match

Den 31 oktober gjorde han sitt första mål i A-laget i en bortamatch mot Luleå. Drygt en månad senare kom det efterlängtade första målet hemma i Catena Arena också för Rögles forward Kevin Wennström.


En reduceringspuck i en förlustmatch uppe i Luleå är så här långt Kevin Wennströms enda mål i SHL och i Rögles A-lag. När Rögle tog en högst välkommen trepoängare genom att besegra Brynäs med 4-2 fördubblade han sin målskörd och det kändes extra kul att målet gjordes hemma i Catena Arena. Målet kom tidigt i andra perioden och visade vägen för laget i jakten på de tre poängen.
– Jätteskönt så klart att få göra det målet. Det var ju även kul att äntligen få göra mål inför våra härliga fans också, ler Wennström och beskriver sin fullträff:
– Jag hade precis kommit in på isen efter ett byte när jag såg att (Adam) Edström komm loss på kanten. Jag följde med upp och fick en fin droppass som jag drog till direkt på. Tror att skottet hamnade under armen på målvakten som sen tappade in pucken. Härlig känsla att se att det blev mål.

Om att de tre poängen gick till Rögle fanns det inte mycket att säga om ansåg Wennström. Siffrorna låter kanske inte helt övertygande men han tyckte att det bara fanns ett lag på isen.
– Riktigt skönt med tre poäng och jag tycker vi var det bästa laget i 60 minuter. Åker mycket skridskor och jobbar över hela banan. Det var inget snack om det och vi förde den här matchen, säger han och känner att laget är på rätt väg:
– Det gäller att vi tittar framåt nu. Vi kommer att ha stor nytta av den här segern och min känsla är att vi är på rätt väg igen.

Kevin Wennström har haft lite svårt att ta en ordinarie forwardsplats i Rögle under säsongen och har åkt in och ut i laget. Han har även varit utlånad till allsvenska Kristianstad några matcher.
– Det har varit tuff konkurrens om platserna så här långt. Som junior måste man göra rätt saker hela tiden och jobba hårt varje dag. Jag kan bara göra mitt jobb och hoppas på att jag blir uttagen men just nu njuter jag bara av den här segern, ler han avslutningsvis.