• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Toppmöte på tisdag - viktiga poäng står på spel

19 januari 2020 09:16
Hemmamatch

Tre matcher står på schemat nästa vecka, vi spelar hemma tisdag och lördag. På tisdag kommer Skellefteå på besök – en högintressant match mellan två lag som fightas om en topp 6-plats. Det finns både sittplats- och ståplatsbiljetter kvar till sexpoängsmatchen så ta chansen och hjälp oss till tre poäng.


Rögle studsade tillbaka med besked när man i lördags besegrade formstarka Örebro på bortais med klara 5-2. Nu väntar en hemmamatch redan på tisdag och då vill vi visa att Catena Arena är vår hemmaborg. Skellefteå besöker och det blir en intressant match mellan två lag som fightas om en plats i topp 6. Skellefteå ligger precis före oss i tabellen på bättre målskillnad.
Det finns biljetter kvar till matchen, både sitt- och ståplats. Så nu finns chansen att gå på topphockey för er som inte haft möjlighet tidigare.
Du köper som vanligt enklast på nätet, https://rbk.ebiljett.nu eller i Kundcenter, öppet vardagar 10-14. Du kan även ringa, 0431-55 89 02. Glöm inte att du även kan köpa ståplatsbiljett via Angel Island Army, gå in på aia.nu och följ länken. Då stöttar du även AIA:s bortaresor vid köp från den länken.

Det är många som vill ladda upp inför matchen med god mat och dryck i vår populära restaurang. Restaurangen är fullbokad och det är ont om lediga platser framöver också. Funderar ni på att kombinera god mat och hockey framöver den här säsongen är det bäst att boka bord i tid. Menyerna för alla hemmamatcher i grundserien fram till 12 mars hittar du här. Du bokar bord genom att ringa 0431-55 89 40 eller mejlar [email protected]. Vi kan även ordna biljett till matchen när du bokar bord.
Du vet att du även kan boka bord i Rix FM-baren? Då är bordet ditt även i pauserna och du beställer mat i förväg från en speciell meny. Rix FM-baren öppnar 17:30. Du bokar bord genom att ringa 0431-55 89 40 eller mejlar [email protected].

I Kids Zone finns som vanligt en hel del att göra för yngre besökare. Elgiganten är på plats och erbjuder möjlighet att spela tv-spel.
I första pausen avgörs finalen i SEB:s 200 meter hockey och Marieholms IS är matchens förening.
Tänk på att samåka till matchen eller ta bussen för miljöns skull. Du vet väl att du kan åka med Skånetrafiken till och från SHL-matcherna i Catena Arena? Ta matchbussen, linje 84. Visar du ditt Säsongskort så åker du gratis. Tidtabell finns på hemsidan.
Åker ni bil till matchen och är 4 eller fler i bilen så bjuder Grönvit hållbarhet på parkeringsavgiften. Tänk på att förbereda er betalning till parkeringen så går det snabbare och vi slipper långa köer in. Ha 20 kronor i kontanter redo att betala med eller om du ska swisha så förbered innan ni kommer fram till betallinjen (en medpassagerare kan förbereda).
Vi ses på tisdag i Catena Arena!